EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

30/07/14 - Fabra anuncia que el yacimiento arqueológico del pecio Bou Ferrer será el primer BIC de categoría subacuática

El President de la Generalitat, Alberto Fabra, ha anunciado la declaración como Bien de Interés Cultural (BIC) del yacimiento arqueológico subacuático del pecio Bou Ferrer, situado frente a las costas de la localidad alicantina de La Vila Joiosa.

El jefe del Consell ha realizado este anuncio en el acto de presentación del Plan de Arqueología Subacuática de...
[ + detall ] [ + actualitat ]

28/07/14 - Els alumnes de l'FP dual podran fer pràctiques en els ajuntaments

València. La consellera d'Educació, María José Catalá, ha firmat hui un conveni amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a impulsar la Formació Professional dual en els ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

L'objecte de l'acord és promoure entre les entitats locals convenis de col·laboració per al desenrotllament...
[ + detall ] [ + actualitat ]
[ + video ]

27/07/14 - Educació destina 2 milions d'euros perquè els centres dissenyen els plans de formació del professorat

València. La conselleria d'Educació publicarà pròximament la convocatòria per a la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat a la Comunitat Valenciana.

En este sentit, la Generalitat finançarà amb dos milions d'euros els cursos i activitats formatives del professorat, elaborats a mida pel claustre, en el marc...
[ + detall ] [ + actualitat ]

26/07/14 - Educació multiplica per cinc els professors dedicats a combatre el fracàs escolar

València. La conselleria d'Educació ha multiplicat per cinc la plantilla de professorat dedicada a posar en marxa actuacions per a combatre el fracàs escolar en la Comunitat.

En concret, en el marc dels contractes programa s'ha passat de 200 professors en 2012 als 1.000 es que incorporaran al sistema educatiu valencià el pròxim curs, amb una inversió de 50 milions...
[ + detall ] [ + actualitat ]

25/07/14 - Cultura recolza la recuperació del patrimoni dels Ports i del Maestrat

La directora general de Cultura, Marta Alonso, ha visitat este dijous i ahir dimecres, distintes poblacions de les comarques dels Ports i del Maestrat de la província de Castelló, en les quals la Generalitat hi ha invertit en els últims anys al voltant d'un milió d'euros en la rehabilitació i la conservació del seu patrimoni, tant des de la direcció general de...
[ + detall ] [ + actualitat ]

25/07/14 - Tres curtmetratges valencians seleccionats per a la Mostra de Venècia i el Festival de Montreal

'Bikini', d'Óscar Bernácer, i el curtmetratge d'animació 'Onemore time', del col·lectiu Vualá Animacions, han sigut seleccionats per a participar en la pròxima edició del Festival Internacional de Cine de Montreal, que se celebra a la ciutat canadenca del 23 d'agost a'l'1 de setembre.

Dirigit per Óscar Bernácer i produït per Nakamura Films...
[ + detall ] [ + actualitat ]

25/07/14 - El trompetista Enrico Rava clausura el Festival de Jazz de Peníscola de CulturArts

Amb l'actuació este dissabte dia 26 de juliol del grup Tribe, liderat pel trompetista Enrico Rava, CulturArts posa fi al Festival Internacional de Jazz de Peníscola, pel qual des del passat dia 15 han passat alguns dels més interessants artistes del panorama jazzístic actual.

Nascut a Trieste, Rava és un músic líric i incisiu, format entre Itàlia i Estats...
[ + detall ] [ + actualitat ]

24/07/14 - La Comunitat Valenciana participarà per primera vegada en PISA

"El sistema educatiu valencià anirà a examen en la pròxima primavera amb la intenció d'obtindre dades i poder dissenyar les millors polítiques educatives per a avançar cap a l'excel·lència". Esta és una de les afirmacions que ha realitzat la consellera d'Educació, Cultura i Esport María José Català en el transcurs de la...
[ + detall ] [ + actualitat ]
[ + video ]

23/07/14 - Cultura i la Fundació Trinidad Alfonso col·laboren en l'execució del programa FER Play

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, i la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, han subscrit un conveni per al desenrotllament del projecte FER Play, iniciativa que facilitarà la presència en els centres educatius de la Comunitat dels esportistes del Projecte FER.

"Este conveni constituïx el reconeixement...
[ + detall ] [ + actualitat ]

23/07/14 - Educació publica les instruccions per a l'organització dels centres d'Infantil i Primària

El 'Diari Oficial de la Comunitat Valenciana' (DOCV) ha publicat hui les instruccions per a l'organització i el funcionament de les escoles d'Educació Infantil de segon cicle i col·legis d'Educació Primària durant el pròxim curs 2014-2015.

Entre les principals novetats per al pròxim curs cal destacar la incorporació de tota l'etapa d'Educació Infantil...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA