EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

23/07/14 - Educació publica les instruccions per a l'organització dels centres d'Infantil i Primària

El 'Diari Oficial de la Comunitat Valenciana' (DOCV) ha publicat hui les instruccions per a l'organització i el funcionament de les escoles d'Educació Infantil de segon cicle i col·legis d'Educació Primària durant el pròxim curs 2014-2015.

Entre les principals novetats per al pròxim curs cal destacar la incorporació de tota l'etapa d'Educació Infantil...
[ + detall ] [ + actualitat ]

23/07/14 - El Centre del Carme acull una mostra de dibuixos inèdits d'imatgeria valenciana

El director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Felipe Garín, inaugura esta vesprada l'exposició 'Escultura sobre paper. Esbossos d'imatgeria valenciana (1939-1965)' que acull el Centre del Carme de València fins al pròxim 14 de setembre.

L'exposició reunix algunes de les advocacions i iconografies més populars en terres valencianes, representades...
[ + detall ] [ + actualitat ]

23/07/14 - Més de 12.000 estudiants es beneficien de les ajudes al transport universitari

Més de 12.000 estudiants valencians es beneficiaran de les ajudes al transport universitari per al curs 2013-2014 que concedix la Generalitat Valenciana.

En concret, Educació destina 520.000 euros a estes ajudes, per a becar 12.184 alumnes de 175 municipis de la Comunitat. En esta concessió d'ajudes s'han beneficiat 36 entitats.

La finalitat d'estes ajudes és facilitar...
[ + detall ] [ + actualitat ]

23/07/14 - La Generalitat subvenciona 85 projectes esportius extraescolares de centres educatius

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha destinat 80.000 euros per a subvencionar 85 projectes esportius desenrotllats pels centres educatius d'Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria sostinguts amb fons públics fora de l'horari lectiu durant el curs escolar 2013-2014.

Estes quantitats suposen un increment del 20% en el pressupost respecte...
[ + detall ] [ + actualitat ]

23/07/14 - Cultura i la Fundació Trinidad Alfonso col·laboren en l'execució del programa FER Play

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, i la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, han subscrit un conveni per al desenrotllament del projecte FER Play, iniciativa que facilitarà la presència en els centres educatius de la Comunitat dels esportistes del Projecte FER.

"Este conveni constituïx el reconeixement...
[ + detall ] [ + actualitat ]

22/07/14 - Peces úniques en l'exposició Restaura CV: recuperant el nostre patrimoni 1995-2014 de Requena

La directora general de Cultura, Marta Alonso, acompanyada per l'alcalde de Requena, Javier Berasaluce, ha inaugurat l'exposició 'Restaura CV. Recuperant el nostre patrimoni. 1995-2014', organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, que visita la ciutat de Requena en la desena itinerància al llarg de la Comunitat Valenciana.

La Generalitat Valenciana va organitzar...
[ + detall ] [ + actualitat ]

22/07/14 - S'inicia el procés d'admissió de l'alumnat per als cicles de Formació Professional Bàsica

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat hui en el DOCV la convocatòria d'admissió d'alumnat per al curs 2014-2015 en els cicles formatius de Formació Professional Bàsica (FPB) i en els programes de qualificació professional inicial (PQPI).

Cal recordar que durant el pròxim curs es posaran en marxa estos grups de primer curs del nou sistema...
[ + detall ] [ + actualitat ]

22/07/14 - El guitarrista Fernando Marco estrena el seu homenatge jazzístic a Tàrrega en el festival de Peníscola de CulturArts

La plaça de Santa Maria acollirà este dimecres dia 23, a les 23.00 hores, un concert del quintet del guitarrista Fernando Marco, on este músic castellonenc estrenarà el seu homenatge al compositor Francesc Tàrrega en clau de jazz. L'actuació forma part del cicle Jazz a la Serena i és d'entrada lliure.

És la primera vegada que l'obra del músic universal...
[ + detall ] [ + actualitat ]

22/07/14 - El Museu de Belles Arts d'Alacant acull la mostra 'Sorolla. Festa i Color'

El director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Felipe Garín, ha assistit este matí a la presentació de l'exposició 'Sorolla Festa i Color. Una mirada etnogràfica' amb la presidenta de la Diputació d'Alacant, Luisa Pastor, en el Museu de Belles Arts Gravina d'Alacant (MUBAG).

L'exposició 'Sorolla Festa i Color. Una mirada etnogràfica'...
[ + detall ] [ + actualitat ]

22/07/14 - La Llum de les Imatges recupera dos peirons dels segles XIV i XVIII de Bocairent

La fundació la Llum de les Imatges ha presentat la restauració de dos creus de terme, datades en els segles XIV i XVIII, que es trobaven incrustades en les ermites de Sant Antoni Abat i del Sant Crist de Bocairent, respectivament. Durant la intervenció d'estes obres es va comprovar que es tractava de peirons encastats en els murs, i que ocultaven en els dos casos la talla d'una...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA