EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

31/03/15 - Cultura dóna suport a la participació d'editorials valencianes en la Fira del Llibre de Bolonya

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport dóna suport a la participació de les editorials valencianes en la Fira del Llibre de Bolonya amb un estand propi on s'exposen les publicacions de cinc editorials, en el marc d'exposició de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya.

Es tracta de les editorials valencianes Andana, Dylar, Legua, Media Vaca i Onada Edicions...
[ + detall ] [ + actualitat ]

31/03/15 - Educació duplicarà els professors d'Orientació Educativa en els centres de més de 700 alumnes

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport duplicarà el nombre de professors d'Orientació Educativa en els centres de Secundària amb més de 700 alumnes, tal com ha anunciat este matí durant la mesa sectorial d'Educació en què s'ha abordat la nova Orde de plantilles dels centres docents que impartixen Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Este...
[ + detall ] [ + actualitat ]

31/03/15 - El Museu de Belles Arts de València inaugura la mostra 'València 1750'

València. El Museu de Belles Arts de València inaugura esta vesprada la mostra 'València 1750'. L'exposició, comissariada per l'investigador Luis Martín Ramírez, gira al voltant del dietari del gentilhome valencià Ignacio Gilabert Soler, que entre 1744 i 1751 anota els gastos de sa casa en dies determinats. Són els gastos d'una família de l'alta burgesia...
[ + detall ] [ + actualitat ]

31/03/15 - CulturArts convoca les ajudes per a la creació de guions de llargmetratges per valor de 128.000 euros

València. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, a través de CulturArts IVAC, ha convocat les ajudes per a la creació de guions cinematogràfics per un import global de 128.000 euros, la qual cosa suposa un increment de 80.000 euros i un 166% d'increment respecte a la convocatòria de 2014.

Estes ajudes, que tenen per objecte recolzar la realització...
[ + detall ] [ + actualitat ]

31/03/15 - La Filmoteca de CulturArts inicia un cicle sobre Abderrahmane Sissako

València. La Filmoteca de CulturArts IVAC inicia un cicle sobre el cineasta maurità Abderrahmane Sissako amb la projecció, demà dimecres 1 d'abril, a les 20 hores, en la sala Berlanga de 'Timbuktu' (2014), amb la que va estar nominat a l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa en la passada edició dels premis de l'Acadèmia.

La Filmoteca, en...
[ + detall ] [ + actualitat ]

31/03/15 - Educació entrega els premis extraordinaris de Primària a 878 alumnes de la província de València

La Conselleria d'Educació Cultura i Esport ha dut a terme hui l'entrega dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària als alumnes guardonats a la província de València.

En concret, s'ha premiat un total de 878 estudiants valencians. Esta vesprada s'ha entregat el guardó a 583 alumnes i demà de vesprada s'entregarà als 295...
[ + detall ] [ + actualitat ]

30/03/15 - Mateo Castellá ha assistit a la presentació del certamen València Boat Show 2015

El director general d'Esport, Mateo Castellá, ha assistit a la presentació del certamen València Boat Show 2015, que ha tingut lloc este matí en les instal·lacions de l'edifici Veles e Vents, en la Marina Real de València.

El saló valencià reunirà a un centenar d'expositors i està previst que siga visitat per 50.000 persones, que podran recórrer...
[ + detall ] [ + actualitat ]

30/03/15 - Educació licita la construcció del nou col·legi Carraixet d'Almàssera amb un pressupost de 6,1 milions d'euros

La conselleria d'Educació, Cultura i Esport destinarà un total de 6,17 milions d'euros a la construcció del nou Centre d'Educació Infantil i Primària Carraixet d'Almàssera, tal com ha publicat hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Es tracta del nou centre educatiu, la licitació del qual se suma a les ja publicades per a la construcció de nous...
[ + detall ] [ + actualitat ]

30/03/15 - Educació determina esta setmana la plantilla per a Secundària i Formació Professional amb un increment de més 500 docents

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport abordarà esta vesprada en la mesa tècnica d'Educació la nova Orde de plantilles dels centres docents que impartixen Secundària, Batxillerat i Formació Professional, amb la que es preveu incrementar en més de 500 els professors per al pròxim curs 2015-16.

Es tracta així d'actualitzar la normativa reguladora...
[ + detall ] [ + actualitat ]

30/03/15 - El Teatre Principal oferix un abonament de tres de les obres més destacades de primavera

CulturArts Castelló ha posat novament en marxa l'abonament de temporada del teatre que consta de tres espectacles de primer orde en el Teatre Principal. Al comprar els tres al mateix temps, s'obtindrà un descompte d'un 30% sobre el preu de les entrades. L'abonament es pot comprar fins al dia 12 d'abril.

En concret, les obres que s'inclouen en este abonament són 'En el estanque...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA