EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

01/09/14 - El Consell aprova el decret de currículum dels nivells C1 i C2 d'idiomes estrangers

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s'establix el currículum dels nivells C1 i C2 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial a la Comunitat Valenciana per als idiomes alemany, espanyol, francés, anglés i valencià.

A través d'este decret s'establixen els continguts que han d'impartir-se, seguint el Marc Comú Europeu de Referència per a...
[ + detall ] [ + actualitat ]

01/09/14 - Més de 736.000 escolars comencen el curs 2014-2015 el pròxim 3 de setembre

Un total de 736.297 alumnes de centres del sistema públic educatiu de la Comunitat Valenciana començaran el curs 2014-2015 el pròxim dimecres, 3 de setembre. Es tracta de l'alumnat de segon cicle d'Educació Infantil, Primària, Secundària, segon curs de Formació Professional i PQPI, i Batxillerat.

Es tracta de la primera vegada que coincidix l'inici en totes...
[ + detall ] [ + actualitat ]

01/09/14 - Educació col·laborarà amb Policia Nacional i Guàrdia Civil per a oferir formació a docents, alumnes i pares

València.- La consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, i el delegat del Govern, Serafín Castellano, s'han reunit este matí per a coordinar i presentar el Pla Director per a la convivència i millora de la seguretat en els centres educatius i els seus entorns 2014-2015.

L'objectiu d'esta trobada ha sigut coordinar les qüestions relacionades...
[ + detall ] [ + actualitat ]

29/08/14 - Educació adjudicarà per més de 200 milions d'euros el servici de transport escolar gratuït per als pròxims 6 anys

El Ple del Consell ha autoritzat la licitació del contracte del servici de transport escolar de centres docents públics de la Comunitat Valenciana per als pròxims quatre anys, per a la qual es destinarà més de 200 milions d'euros.

Així es garantix la gratuïtat del transport escolar per als més de 53.000 alumnes de centres públics d'Educació...
[ + detall ] [ + actualitat ]

28/08/14 - Catalá anuncia que Carlet i Carcaixent tindran aularis de l'Escola Oficial d'Idiomes

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Catalá, ha anunciat que Carlet i Carcaixent tindran aularis de l'Escola Oficial d'Idiomes en què s'impartiran ensenyances de nivell bàsic i intermedi d'anglés.

Així ho ha anunciat la consellera després de reunir-se amb l'alcadesa de Carlet, Lola Botella, i l'alcaldessa de Carlet, María Ángeles...
[ + detall ] [ + actualitat ]

27/08/14 - Catalá anuncia la posada en marxa de 18 nous aularis d'escoles oficials d'idiomes a la Comunitat

La Consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, ha anunciat, després de reunir-se amb l'alcalde d'Ayora, José Vicente Anaya, que el seu departament posarà en marxa este curs una vintena d'aularis d'escoles oficials d'idiomes en municipis de la Comunitat Valenciana, un dels quals serà Ayora.

D'esta manera, 1.200 nous alumnes podran estudiar...
[ + detall ] [ + actualitat ]

27/08/14 - Educació destinarà 2,4 milions d'euros a l'FP Bàsica i els PQPI de centres privats per al curs 2014-2015

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport destinarà durant el pròxim curs 2014-2015 un total de 2,4 milions d'euros per a els centres privats que impartisquen cicles formatius de Formació Professional Bàsica i els segons cursos de programes de qualificació professional inicial a la Comunitat Valenciana.

La convocatòria d'estes ajudes per al període...
[ + detall ] [ + actualitat ]

27/08/14 - La plataforma d'intercanvi de llibres Llibrey rep prop de 20.000 visites en mes i mig

La plataforma Llibrey d'intercanvi de llibres de text per a facilitar la reutilització de material escolar entre les famílies de la Comunitat Valenciana ja ha rebut un total de 19.838 visites en l'últim mes i mig.

Cal recordar que este nou portal es va posar en marxa el passat mes de juliol per a facilitar que les famílies puguen intercanviar llibres de segona mà de...
[ + detall ] [ + actualitat ]

25/08/14 - La Comunitat Valenciana participarà per primera vegada en PISA el pròxim curs

El sistema educatiu valencià s'examinarà la pròxima primavera amb la intenció d'obtindre dades i poder dissenyar millors polítiques educatives per a avançar cap a l'excel·lència.

Per primera vegada, PISA avaluarà 50 centres de la Comunitat i els seus resultats es podran comparar amb la resta de les comunitats autònomes d'Espanya i amb la resta...
[ + detall ] [ + actualitat ]

17/08/14 - Educació i Bankia bequen 407 alumnes d'FP dual per a treballar en empreses

València. Bankia becarà el pròxim curs 407 alumnes de Formació Professional dual de la Comunitat Valenciana gràcies a un conveni firmat amb la Conselleria d'Educació per a donar impuls a esta modalitat formativa.

La finalitat d'estes beques formatives és concedir una retribució econòmica als alumnes perquè realitzen hores de formació en...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA