EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

01/10/14 - Educació incrementa un 60% l'oferta perquè els docents obtinguen la capacitació en llengües

València.- La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha incrementat un 60% les places oferides perquè els docents de la Comunitat Valenciana puguen obtindre el Certificat de Capacitació en Valencià o en Llengües Estrangeres, per la qual cosa este curs s'oferixen un total de 12.600 places.

Este augment tan significatiu de places per a realitzar el curs d'obtenció...
[ + detall ] [ + actualitat ]

30/09/14 - L'impacte directe del Gran Premi de motociclisme supera els 38 milions d'euros

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, ha anunciat que l'impacte directe que genera el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana "supera els 38 milions d'euros", segons un estudi realitzat per la multinacional demoscòpica Millward Brown durant el GP celebrat en 2013.

Català ha presentat el cartell de la setzena edició...
[ + detall ] [ + actualitat ]

29/09/14 - CulturArts IVC+R organitza un curs de conservació de fotografies

La subdirecció de CulturArts IVC+R celebrarà els dies 1,2 i 3 d'octubre un curs d'identificació, preservació i presentació de col·leccions de fotografia, impartit per la professora Ángela Gallego.

El curs es desenrotllarà en els locals de CulturArts IVC+R a València, al carrer Genaro Lahuerta en horari de 9 a 14 i de 16 a 19 hores els dies 1 i 2...
[ + detall ] [ + actualitat ]

29/09/14 - Un total de 226 centres celebraran eleccions a consells escolars

Un total de 226 centres educatius de la Comunitat Valenciana públics i concertats participaran el pròxim 27 de novembre en les eleccions a consells escolars, on es triarà als representants del major òrgan col·legiat de govern en els centres docents no universitaris.

A les eleccions estan cridats tant els centres d'Infantil i Primària com de Secundària, educació...
[ + detall ] [ + actualitat ]

29/09/14 - Més de 84.000 alumnes valencians es beneficiaran de les beques de menjador

València. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha resolt les beques de menjador escolar, de les quals es beneficiaran 84.161 alumnes, ampliant així en un el nombre de beneficiaris entorn d'un 2% respecte al curs passat.

Esta xifra suposa que més de la mitat dels alumnes que es queden en el menjador escolar a la Comunitat Valenciana reben beca. A més, del total...
[ + detall ] [ + actualitat ]

29/09/14 - Cultura presenta els actes culturals programats sobre la I Guerra Mundial, davall la visió de Vicente Blasco Ibáñez

València. La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Julia Climent, ha presentat els actes culturals commemoratius programats sobre la I Guerra Mundial, davall la visió de l'escriptor valencià, Vicente Blasco Ibáñez.

Entre els actes previstos, Julia Climent, ha destacat l'exposició i el congrés que es desenrotllaran del 15 al 18 d'octubre a València...
[ + detall ] [ + actualitat ]

28/09/14 - Educació licitarà la construcció de 26 nous col·legis i instituts públics amb 15.000 places educatives

Valencia.- La Conselleria de Educación, Cultura y Deporte licitará la construcción de un total de 26 Centros de Educación Infantil y Primaria e Institutos de Educación Secundaria durante este año y el próximo 2015, con una oferta global de 15.470 plazas educativas.

De este modo, además de los 16 colegios ya anunciados, la conselleria de Educación...
[ + detall ] [ + actualitat ]

27/09/14 - Educació crearà un fons de llibres de text en els centres per als alumnes de rendes més baixes

València. El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va anunciar dimarts passat en el debat de política general que la Conselleria d'Educació recuperarà les ajudes per a la compra de llibres.

Es tracta d'establir un nou sistema de beques per a l'adquisició de llibres de text, basat en la compra d'un fons de llibres que es destinarà als centres escolars de la...
[ + detall ] [ + actualitat ]

26/09/14 - Català assistix a la desfilada dels alumnes de l'EASD en la Valencia Fashion Week

València.- La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Català, ha assistit a la primera de les desfilades de PROJECTA, que ha tingut lloc en el claustre del Museu del Carme en el marc de la XVII edició de la Valencia Fashion Week.

PROJECTA mostra el treball d'alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD) així com d'altres...
[ + detall ] [ + actualitat ]

26/09/14 - CulturArts Música reconstruïx la història del jazz valencià

CulturArts convida els ciutadans de la Comunitat Valenciana a què depositen en la seua seu els documents sobre jazz que tinguen guardats, a fi de constituir un gran fons documental. La crida està dirigida tant a músics com a aficionats, periodistes o professionals d'altres sectors que hagen tingut contacte en algun moment amb el món del jazz.

Amb esta iniciativa es pretén...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA