EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

15/09/14 - La Comunitat lidera el descens de l'abandó educatiu primerenc a Espanya

València. La Comunitat Valenciana ha reduït la taxa d'abandó educatiu primerenc en 5,2 punts el 2013, de manera que s'ha situat en el 21,7%, segons les dades de l'informe 'Dades i Xifres' del curs escolar 2014/2015, presentat este matí pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

D'esta manera, la Comunitat lidera el descens de l'abandó escolar a Espanya, ja que...
[ + detall ] [ + actualitat ]

15/09/14 - Educació incrementa l'oferta de les escoles oficials d'idiomes en un 8%

La conselleria d'Educació, Cultura i Esport incrementarà en 7.479 el nombre de places que s'oferiran en les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana per a este curs.

Esta mesura suposa incrementar en un 8% les places oferides en les escoles d'idiomes, on el curs passat es van oferir 91.100 places enfront de les 98.579 d'este curs.

En concret, la Conselleria...
[ + detall ] [ + actualitat ]

15/09/14 - La Comunitat Valenciana compta este curs amb el nombre més gran d'alumnes de Batxillerat de la seua història

La Comunitat Valenciana ha registrat este curs un total de 64.950 alumnes matriculats en Batxillerat, la qual cosa suposa el nombre més gran d'estudiants d'esta etapa postobligatòria a la Comunitat Valenciana.

L'alumnat de Batxillerat ha crescut un 3,08% respecte al curs passat, i un 15% respecte als matriculats fa deu anys, quan el sistema educatiu valencià tenia matriculats...
[ + detall ] [ + actualitat ]

11/09/14 - El Centre del Carme acollirà l'edició més ambiciosa del Festival 10 Sentits

El Centre del Carme del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana acull la quarta edició del Festival 10 Sentits, que se celebrarà del 22 al 26 d'octubre. Celebrar la diferència en compte d'amagar-la. Eixe és el propòsit d'este certamen que unix dansa, teatre, cine i música amb les propostes més avantguardistes caracteritzades per la integració de les...
[ + detall ] [ + actualitat ]

11/09/14 - CulturArts i l'SGAE coorganitzen l'exposició 'Jazz i disseny gràfic a l'Espanya contemporània'

L'exposició 'Jazz i disseny gràfic a l'Espanya contemporània', coorganitzada per CulturArts Música i la Fundació SGAE, obrirà el pròxim 24 de setembre en la Sala Berlanga de Madrid (c/Andrés Mellado, 53) la primera edició de JazzEñe, una iniciativa de la Fundació SGAE que té com a objectiu la internacionalització del jazz espanyol....
[ + detall ] [ + actualitat ]

11/09/14 - Cultura i el Col·legi d'Enginyers Industrials col·laboren en la conservació del patrimoni industrial valencià

La directora general de Cultura, Marta Alonso, i el degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, Miguel Muñoz, han firmat un acord de col·laboració que impulsarà l'estudi, la conservació, la protecció, la investigació, la promoció i l'acreixement del patrimoni industrial de la Comunitat.

L'acord permetrà catalogar...
[ + detall ] [ + actualitat ]

11/09/14 - Educació desmentix la suspensió de les classes a Alacant pel calor

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport desmentix la informació apareguda en un mitjà de comunicació de la província d'Alacant en la qual s'assegura que la Conselleria d'Educació ha autoritzat la suspensió de les classes per la calor.

En primer lloc, cal assenyalar que les classes no es poden suspendre sense la notificació dels organismes competents...
[ + detall ] [ + actualitat ]

10/09/14 - Els universitaris podran accedir a un préstec preferent per a pagar els seus estudis

València. Els alumnes universitaris de la Comunitat Valenciana podran accedir a un préstec bancari per a finançar el pagament de l'import de les taxes acadèmiques dels seus estudis en les universitats públiques valencianes.

Es tracta d'un acord pioner a Espanya que garantix una línia de préstecs en condicions preferents per a finançar el pagament de la...
[ + detall ] [ + actualitat ]

10/09/14 - El Circuit celebra este cap de setmana el Campionat d'Espanya de Resistència

Un total de 101 cotxes estan inscrits en la major reunió automobilística de panorama nacional de les quatre rodes que se celebra en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo este cap de setmana.

El Campionat d'Espanya de Resistència, la Clio Cup, el nacional de GT i els clàssics, conformen un programa que omplirà d'activitat el traçat de Cheste des de...
[ + detall ] [ + actualitat ]

10/09/14 - Catalá anuncia una exposició amb els 32 esbossos inèdits de 'Regions d'Espanya' de Sorolla

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Mª José Catalá, ha anunciat que en els pròxims mesos la Generalitat organitzarà "una gran exposició amb els 32 esbossos inèdits dels dibuixos de la sèrie 'Regions d'Espanya' de Sorolla restaurats per l'IVC+r CulturArts".

Catalá, acompanyada pel conservador de la Hispanic Society of Amèrica...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA