EstÓ en: Inici / Benvinguda

Gabinet de comunicaciˇ

Actualitat

17/08/14 - Educació i Bankia bequen 407 alumnes d'FP dual per a treballar en empreses

València. Bankia becarà el pròxim curs 407 alumnes de Formació Professional dual de la Comunitat Valenciana gràcies a un conveni firmat amb la Conselleria d'Educació per a donar impuls a esta modalitat formativa.

La finalitat d'estes beques formatives és concedir una retribució econòmica als alumnes perquè realitzen hores de formació en...
[ + detall ] [ + actualitat ]

16/08/14 - La Filmoteca d'Estiu presenta 'Flores rotas' (2006) de Jim Jarmusch en els Jardins del Palau de la Música

La Filmoteca d'Estiu presenta el dilluns 18 d'agost a les 22.30 hores 'Flores rotas' (2013) del cineasta nord-americà Jim Jarmusch, dins del cicle 'Pel·lícules corals. Mosaics de vida'. La pel·lícula podrà tornar a veure's en el mateix horari el dimarts 19 d'agost.

Guanyadora del gran premi del jurat en el Festival de Cannes de 2006 i protagonitzada per Bill Murray...
[ + detall ] [ + actualitat ]

16/08/14 - Educació multiplica per cinc els professors dedicats a combatre el fracàs escolar

València. La Conselleria d'Educació ha multiplicat per cinc la plantilla de professorat dedicada a posar en marxa actuacions per a combatre el fracàs escolar a la Comunitat.

En concret, en el marc dels contractes programa s'ha passat de 200 professors el 2012 als 1.000 qie s'incorporaran al sistema educatiu valencià el pròxim curs, amb una inversió de 50 milions...
[ + detall ] [ + actualitat ]

15/08/14 - Educació posa en marxa per primera vegada un document orientador sobre les opcions acadèmiques a triar per alumnes de Secundària

València.- La Conselleria d'Educació ha establit per primera vegada el model de consell orientador per a l'alumnat d'Educació Secundària Obligatòria de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'un nou document, dirigit a les famílies, que orientarà l'alumne sobre els itineraris acadèmics o eixides professionals més adequades als seus interessos i necessitats.

Este...
[ + detall ] [ + actualitat ]

14/08/14 - Catalá visita la restauració del Retaule de les Ànimes de la Parròquia de l'Assumpció de Torrent

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, ha visitat els treballs de restauració del Retaule de les Ànimes de la Parròquia de l'Assumpció de Torrent que es duen a terme per part de CulturArts IVACOR.

En este sentit, Catalá ha assegurat que esta intervenció "tornarà tota l'esplendor al retaule, que podrà ser...
[ + detall ] [ + actualitat ]

14/08/14 - CulturArts presenta a Sagunt a Escena el concert 'Elektra Drums' amb Amores Grup de Percussió i DJ Víctor Pérez

Demà dijous, 14 d'agost, Sagunt a Escena porta al Teatre Romà de Sagunt el concert Elektra Drums que interpretaran Amores Grup de Percussió i el DJ Víctor Pérez. Este concert va ser estrenat a escala mundial el passat mes de maig al teatre Principal de València.

Han acompanyat el director de CulturArts, els components d'Amores Pau Ballester, J. S. Chapi i Ángel...
[ + detall ] [ + actualitat ]

14/08/14 - La Filmoteca d'Estiu presenta 'Las maestras de la República' en els Jardins del Palau de la Música

La Filmoteca d'Estiu presenta demà, dijous 13 d'agost, a les 22.30 hores el documental 'Las maestras de la República' (2011) de la directora alacantina Pilar Pérez Solano, dins del cicle 'Cine de hui'. La pel·lícula podrà tornar a veure's en el mateix horari el divendres 15 d'agost.

A través de fragments dramatitzats de la vida d'una mestra i imatges d'arxiu...
[ + detall ] [ + actualitat ]

14/08/14 - Cultura convoca les ajudes a la producció audiovisual i les ajudes al desenrotllament de projectes de llargmetratge

València. La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes per a la producció a la Comunitat Valenciana de curtmetratges d'animació, pilots de sèrie d'animació i sèries d'animació, llargmetratges de ficció, animació i documentals i sèries documentals per un import global de 3.370.250 euros desglossat en dos anualitats.

El...
[ + detall ] [ + actualitat ]

14/08/14 - La Filmoteca d'Estiu presenta 'Vivir es fácil con los ojos cerrados' (2013) de David Trueba en els Jardins del Palau de la Música

La Filmoteca d'Estiu presenta el dissabte 16 d'agost a les 22.30 hores 'Vivir es fácil con los ojos cerrados' (2013) de David Trueba, dins del cicle "Cine de hui". La pel·lícula podrà tornar a veure's en el mateix horari el diumenge 17 d'agost.

Guanyadora de sis premis Goya, incloent-hi el de millor pel·lícula, 'Vivir es fácil con los ojos cerrados'...
[ + detall ] [ + actualitat ]

12/08/14 - El programa ÈXIT començarà al setembre i durarà tot el curs

València. El programa de reforç per a alumnes de Secundària ÈXIT II començarà el pròxim mes de setembre i tindrà lloc durant tot el curs escolar.

La Conselleria d'Educació ha decidit donar continuïtat a la mesura, i 237 centres de la Comunitat han sol·licitat formar part d'esta en el marc dels contractes programa.

Cal recordar que l'ÈXIT...
[ + detall ] [ + actualitat ]

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA