D.G. d'Avaluació, Innovació i Qualitat Educativa i de la Formació Professional

PROGRAMES EUROPEUS "ERASMUS+"

Inici > Innovació > Programes Europeus "Erasmus+"

KA1: MOBILITAT PER A L'APRENENTATGE

L'acció clau 1 (Key action 1), mobilitat dels individus per raons d'aprenentatge, recolza els projectes de mobilitat en el camp d'educació formació i joventut (formació contínua, observació de bones pràctiques i intercanvis per a formació i ensenyança), esdeveniments de voluntariat europeu a gran escala, màsters conjunts i proporciona un sistema de préstec als estudiants de màster.


vore més

KA2: ASSOCIACIONS ESTRATÈGIQUES

L'acció clau 2 (Key action 2), cooperació per a la innovació i l'intercanvi de bones pràctiques, reforça les associacions estratègiques en el camp de l'educació, joventut i formació, aliances del coneixement, aliança dels sectors i desenrotllament de les capacitats en l'àmbit de la joventut.


vore més

PRESENTACIÓ ERASMUS+ 2015 COMUNITAT VALENCIANADes del Departament de Programes Europeus de la Direcció General d'Innovació, Ordenació i Política Lingüística els manifestem que ha sigut un plaer comptar amb la seua presència en el llançament en la Comunitat Valenciana de la Convocatòria Erasmus+ 2015. La presentació ha tingut lloc el passat divendres 30 de gener en el Teatre Rialto, Plaça de l'Ajuntament 17, València.

vore més

ERASMUS+

El nou programa Erasmus+ 2014-20 s'emmarca en l'estratègia Europa 2020, en l'estratègia Educació i Formació 2020 i en l'estratègia Rethinking Education i engloba totes les iniciatives d'educació, formació, joventut i esport.

En matèria educativa comprén tots els nivells: escolar, formació professional, ensenyança superior i formació de persones adultes.

Per a més informació pot consultar la pàgina web del SEPIE i de la Comissió Europea

RESOLUCIONS SEPIE


  

eTWINNING

Com començar a Europa? Crea un agermanament amb altres centres educatius de països de la UE a través d'Internet. Aprendre mútuament l'un del un altre, compartir punts de vista i crear llaços d'amistat.

eTwinning
vore més

PRESENTACIÓ PROJECTE EUROPEU "A BRIDGE BETWEEN CULTURES"


       

"A BRIDGE BETWEEN CULTURES: A method on the necessary policies and strategies for Roma Students and their parents inclusion in Educational Systems"
(KA2 REGIO PARTNERSHIP/SCHOOL EDUCATION 2014-2017).

vore més

JORNADES I ESDEVENIMENTS

Jornades i esdeveniments en el curs escolar 2014-15.

Enllaç a esdeveniments
vore més

CONTACTE

Per a més informació poden dirigir un correu electrònic a: erasmusplus@gva.es

Correo electrónico de consultas

O contactar amb:

Tel. 96 197 09 22 / 96 197 04 43

COMENIUS REGIO OLTRE

Projecte Europeu promogut per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.


Enllaç a Linguelda
vore més

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT
Av. Campanar, 32 46015 - VALÈNCIA